Visio

ParoPrint on valmistanut elintarvikepakkauksia kartongista jo yli 30 vuoden ajan. Haluamme jatkossakin olla mukana kehittämässä pakkausratkaisuja nykypäivän kuluttajille, jotka liikkuvat entistä enemmän ja tarvitsevat liikkuessaan helposti saatavilla olevia ja helppokäyttöisiä, ympäristöä säästäviä pakkauksia. Näemme tämän kehityksen haasteena ja mahdollisuutena, joka inspiroi meitä joka päivä. 

ParoPrintin visio on olla alansa kärkiyritys. Tätä päämäärä kohti kulkiessamme otamme aina mielihyvin vastaan asiakkaan pakkaustoiveen ja etsimme siihen parhaan mahdollisen ratkaisun yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Samalla tutkimme ja kehitämme tapoja valmistaa tuotteet entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. 

Luontoa säästäen

Yksi ihmiskunnan suurimmista haasteista nyt ja tulevaisuudessa on luonnonvarojen riittävyys myös tuleville polville. ParoPristissä tahdomme omalta osaltamme olla kehittämässä ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä tukevia pakkausratkaisuja. 

Toimintamme perustuu ISO 9001:2015 laatu- ja ISO 22000:2005 elintarviketurvallisuusjärjestelmään. Olemme myös FSC ja PEFC sertifioitu.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja haluamme antaa sen käyttöönne.