Pakkaukset - Suunnittelusta tuotteeksi

Suunnittelemme ja valmistamme kartongista pakkauksia pikaruoka-, leipomo-, ja elintarviketeollisuudelle. Tuotteidemme korkea laatu, tehokas valmistus ja raaka-aineiden tuntemus sekä hygienia ovat toimintamme peruspilareita.
Tuotteissamme käytämme pääosin pohjoismaisia sertifioituja kartonkilaatuja. Painamme kartongin offsetilla tai flexolla, stanssaamme, taitamme ja liimaamme aihiot rasioiksi ja muunlaisiksi pakkauksiksi. Painon esivalmistelun ja painolaatat teemme itse.

Pikaruokapakkauksiimme kuuluu mm. hampurilaisrasiat, ranskanperunarasiat, wok- ja lounasrasiat, grillirasiat, popcornrasiat jne. Vakiintuneiden tuotteidemme lisäksi teemme mielellämme myös asiakaskohtaisia ratkaisuita ideasta toteutukseen. Alati kasvavalle

TakeAway-markkinalle tarjoamme mm patonki- ja voileipäpakkauksia, salaattirasioita, wrap-pakkauksia jne. Leipomoteollisuudelle valmistamme erilaisia alustoja ja rasioita, myös paistonkestäviä.

Muita elintarviketeollisuuden pakkauksia ovat rasiat valmisruuille ja myös tuoretuotteille silloin kun kartonki on se haluttu ja toimiva vaihtoehto.

Tarjoamme mielellämme valmiita pakkauksiamme, mutta ihan yhtä mielellämme kehitämme kanssasi juuri sinun tarpeitasi vastaavan pakkausratkaisun.